Suhe vinske kvasovke selekcionirane na inštitutu INRA, Narbona, Francija. Lalvin 71B so v času vrenja sposobne zmanjšati jabolčno kislino za 20-40%. Z njimi dobimo...
Suhe selekcionirane vinske kvasovke namenjene za vrenje aromatičnih sort kot so Traminec, Sivi pinot, Chardonnay, Renski in Laški rizling id. selekcionirane v...
Uvaferm CS2 je suha vinska kvasovka selekcionirana na inštitutu Alzas INRA Colmar v Franciji.
Kvasovka CS2 poveča intenziteto svežine pri belih vinih in jim doda...
Suha vinska kvasovka (saccharomyces cerevisiae) v 500g polnjenju, selekcionirana na fakulteti Davis v ZDA.
Gre za najpopularnejšo, izjemno zanesljivo suho vinsko...
Citronska kislina E330, monohidrat. Je čista citronska kislina brez primesi. Uporabljamo jo za zviševanje kislin v vinih, s čimer povečamo obstojnost vina in preprečujemo...
Neoantacid – sredstvo za kemični razkis vin in moštov
Je sredstvo za dvojni razkis, kemično čist kalcijev karbonat (E170) v obliki prahu. V prehrambene namene je uporaba...
Je bela mast za uporabo v prehrambeni industriji. Uporablja se v primerih, kjer lahko prehrambeni izdelki nehote pridejo v stik z podmazanimi deli strojev. Čisto mast...
Ročni refraktometer z avtomatsko temperaturno korekcijo.
Tri merilne skale: Oechsle, Brix, Klosterneuburg
Merilno območje od 5 do 35 % Brix.
Primeren za...