Plastični nastavek vehe za vstavitev vrelne vehe 80 ali 120 v INOX posodo.
Omogoča dobro tesnjenje.
Po odstranitvi vrelne vehe lahko začepimo luknjo.
Velikost...
Priročna naprava za pasteriziranje soka.
Navadno se uporablja v inox posodah.
Grelec potopimo v tekočino, termostat nastavimo na želeno temperaturo in priključimo na...
Stretch folija
Namenjena je za tesnenje inox cistern pri vretju.
Pri raztezanju se plasti zlepijo skupaj.
Uporablja se namesto gume za tesnenje.
Dobava brez...
Cevi armirane s plastično PVC spiralo.
Se pri podtlaku ne stisnejo.
Za delovne tlake do 5 bar.
Primerne za pretok vina in drugih tekočin.
V različnih...
Električna črpalka s samosesalno funkcijo.
Uporaba za pretok vode, morske vode, mineralnega in plinskega olja, ter drugih tekočin.
Tekočine, ki jih prečrpavamo ne...
Uporabljamo pri pretakanju vina iz sodov in cistern.
Iz nerjavečega materiala.
Z možnostjo brezstopenjske nastavitve višine sesanja.
Za različne premere cevi....
Iz nerjavečega materiala.
Za priklop na vrtalnik.
Primerni za mešanje vina in drugih tekočin.
Pri vrtenju se lopatice razširijo in kot propeler mešajo tekočino....
Priročna naprava za pasteriziranje soka.
Navadno se uporablja v inox posodah.
Grelec potopimo v tekočino in priključimo na električni tok.
Temperaturo soka pri...
Uporabljamo za čiščenje cevi v kletarstvu.
Iz mehke gobe, v obliki krogle, različnih premerov.
Kroglico potisnemo v cev in jo s pritiskom vode potisnemo skozi njo....
Primerno za steklenice 1 l
• Karton za steklenice 1/1l
• Karton za steklenice 2/1l
• Karton za steklenice 3/1l
• Karton za steklenice 6/1l
• Karton za...
Merilno območje od -10° do +110° C.
Namenjen za kontrolo temperature pri vkuhavanju sadja in zelenjave ali pasterizaciji sokov.
Pakiran v plastičnem tulcu.
Ročni refraktometer z avtomatsko temparaturno korekcijo.
Tri merilne skale: Oechsle, Brix, Klosterneuburg
Primeren za vinogradnike in sadjarje.
V plastični...
Uporablja se za določanje prostega SO2 v vinu, moštu, soku in sadnem vinu.
Navodila:
Vzamemo 10 ml vzorca ter po kapljicah dodajamo SO2 reagent (pred...
Sestava:
97,2% K2S2O5, beli kristalni prah-E224. Je konzervans in antioksidant. V vinu razvije antimikrobično dejavnost polifenolov proti nezaželeni mikroflori, ima...
Specialen bentonit z veliko aktivnostjo.
Uporaba:
pri odstranjevanju usedline iz mošta, pri bistrenju in stabilizaciji vin, pri bistrenju sokov, napitkov,...
Selekcionirana v Ljubljani. Izrazito močna kvasovka, hitra, zanesljiva. Z lahkoto eliminira dvojno mikrofloro, zelo dobra za posebne trgatve sort laški rizling, kerner, …...
Selekcionirana na inštitutu Geisenheim, Nemčija. Kvasovka počasi vre in ima srednje potrebe po hrani za kvasovke. Daje sadne arome, moderna, sveža, odprta vina. Zelo popularna...
Selekcionirana kvasovka inštituta Pasteur, za direktno dodajanje, brez priprave vrelnega nastavka. Je srednje hitro vrelna kvasovka. Uporabljamo jo za pripravo penečih vin in...
Suhe vinske kvasovke selekcionirane na inštitutu INRA, Narbona, Francija. Lalvin 71B so v času vrenja sposobne zmanjšati jabolčno kislino za 20-40%. Z njimi dobimo...
Suhe selekcionirane vinske kvasovke namenjene za vrenje aromatičnih sort kot so Traminec, Sivi pinot, Chardonnay, Renski in Laški rizling id. selekcionirane v...
Uvaferm CS2 je suha vinska kvasovka selekcionirana na inštitutu Alzas INRA Colmar v Franciji.
Kvasovka CS2 poveča intenziteto svežine pri belih vinih in jim doda...
Suha vinska kvasovka (saccharomyces cerevisiae) v 500g polnjenju, selekcionirana na fakulteti Davis v ZDA.
Gre za najpopularnejšo, izjemno zanesljivo suho vinsko...
Citronska kislina E330, monohidrat. Je čista citronska kislina brez primesi. Uporabljamo jo za zviševanje kislin v vinih, s čimer povečamo obstojnost vina in preprečujemo...