ZUPAN d.o.o., Celestrina 3, 2229 Malečnik, Slovenija
ZUPAN d.o.o., Celestrina 3, 2229 Malečnik, Slovenija
Košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Splošni pogoji

S klikom na gumb "ODDAJ NAROČILO" bomo zajeli vaše naročilo in vas o tem tudi obvestili po e-pošti na e-naslov, ki ste ga navedli ob oddaji naročila.

Jamčimo, da je vsak nakup v etrgovini Zupan d.o.o. varen. Vse varne https strani se izvajajo na straneh trgovina.zupan.si (Zupan d.o.o.), katere varnost potrjuje Comodo Certification Authority.

Cene in ostali pogoji (popusti, način dostave, stroški poštnine, ...) veljajo na dan oddaje naročila. Velja originalni račun, ki ga prejmete ob plačilu oz. dostavi v povezavi s splošnimi pogoji, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila.

Naročeno blago z oznako "na zalogi" vam bomo poslali v treh dneh po prejemu naročila, oziroma vas bomo v nasprotnem primeru po elektronki pošti obvestili o roku dobave.

Če vam prejeti izdelki ne ustrezajo in želite odstopiti od pogodbe, nam to v 15 dneh od prejema naročenega blaga sporočite na elektronski naslov etrgovina@zupan.si oz. s priporočeno pošto na naslov Zupan d.o.o., Celestrina 3, 2229 Malečnik. Blago morate vrniti nepoškodovano s priporočeno pošiljko najkasneje v 15 dneh po pisnem odstopu od pogodbe na naslov Zupan d.o.o., Celestrina 3, 2229 Malečnik. Izdelek morate vrniti v originalni embalaži, nerabljen, nepoškodovan in v enaki količini, kot ste ga prejeli. Kupnino vam bomo vrnili najkasneje v 15 dneh na vaš transakcijski račun.

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

S potrdilom nakupa potrjujem, da sem seznanjen s prodajno-plačilnimi pogoji in, da sem bil nanje izrecno opozorjen, ter dovoljujem, da Zupan d.o.o. z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja vzpostavi, vzdržuje in upravlja z mojimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje.

Podjetje Zupan d.o.o. zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004). Kadarkoli lahko pisno ali po telefonu zahtevate, da v 15 dneh trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja, ter vas o tem v nadaljnjih 5 dneh obvestimo na naše stroške.

S klikom na gumb "ODDAJ NAROČILO" potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno-plačilnih pogojev, ki so navedeni na tej strani (naročilnici) in, da ste bili na te pogoje ob nakupu izrecno opozorjeni. Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.

Sedež družbe: Zupan d.o.o., Celestrina 3, 2229 Malečnik. Davčna št.: 16934733, matična št.: 5332338.

Družba je vpisana v register pri Okrožnem sodišču v Mariboru pod številko 1/1357/00, datum 21.2.1990. Družba je zavezana za plačilo DDV.