Cevi armirane s plastično PVC spiralo.
Se pri podtlaku ne stisnejo.
Za delovne tlake do 5 bar.
Primerne za pretok vina in drugih tekočin.
V različnih...
Uporabljamo pri pretakanju vina iz sodov in cistern.
Iz nerjavečega materiala.
Z možnostjo brezstopenjske nastavitve višine sesanja.
Za različne premere cevi....
Priročna naprava za pasteriziranje soka.
Navadno se uporablja v inox posodah.
Grelec potopimo v tekočino in priključimo na električni tok.
Temperaturo soka pri...
Iz nerjavečega materiala.
Za priklop na vrtalnik.
Primerni za mešanje vina in drugih tekočin.
Pri vrtenju se lopatice razširijo in kot propeler mešajo tekočino....
Uporabljamo za čiščenje cevi v kletarstvu.
Iz mehke gobe, v obliki krogle, različnih premerov.
Kroglico potisnemo v cev in jo s pritiskom vode potisnemo skozi njo....
Primerno za steklenice 0.75 l
• Karton za steklenice 1/ 0.75l
• Karton za steklenice 2/0.75 l
• Karton za steklenice 3/ 0.75l
• Karton za steklenice...
Merilno območje od -10° do +110° C.
Namenjen za kontrolo temperature pri vkuhavanju sadja in zelenjave ali pasterizaciji sokov.
Pakiran v plastičnem tulcu.
Uporablja se za določanje prostega SO2 v vinu, moštu, soku in sadnem vinu.
Navodila:
Vzamemo 10 ml vzorca ter po kapljicah dodajamo SO2 reagent (pred...
Selekcionirana na inštitutu Geisenheim, Nemčija. Kvasovka počasi vre in ima srednje potrebe po hrani za kvasovke. Daje sadne arome, moderna, sveža, odprta vina. Zelo popularna...
Selekcionirana v Ljubljani. Izrazito močna kvasovka, hitra, zanesljiva. Z lahkoto eliminira dvojno mikrofloro, zelo dobra za posebne trgatve sort laški rizling, kerner, …...
Selekcionirana kvasovka inštituta Pasteur, za direktno dodajanje, brez priprave vrelnega nastavka. Je srednje hitro vrelna kvasovka. Uporabljamo jo za pripravo penečih vin in...
Sestava:
97,2% K2S2O5, beli kristalni prah-E224. Je konzervans in antioksidant. V vinu razvije antimikrobično dejavnost polifenolov proti nezaželeni mikroflori, ima...
Specialen bentonit z veliko aktivnostjo.
Uporaba:
pri odstranjevanju usedline iz mošta, pri bistrenju in stabilizaciji vin, pri bistrenju sokov, napitkov,...
Citronska kislina E330, monohidrat. Je čista citronska kislina brez primesi. Uporabljamo jo za zviševanje kislin v vinih, s čimer povečamo obstojnost vina in preprečujemo...
Neoantacid – sredstvo za kemični razkis vin in moštov
Je sredstvo za dvojni razkis, kemično čist kalcijev karbonat (E170) v obliki prahu. V prehrambene namene je uporaba...
Je bela mast za uporabo v prehrambeni industriji. Uporablja se v primerih, kjer lahko prehrambeni izdelki nehote pridejo v stik z podmazanimi deli strojev. Čisto mast...
Električne škarje VESCO X18V za kompaktno in lahkotno obrezovanje v vinogradu.
Lastnosti:
- Teža škarij 690, dolžina 270 mm, ultra-lahko in odporno ohišje iz najlona,...
Električne škarje VESCO X40 za lahkotno obrezovanje v sadjarstvu in vinogradništvu.
Lastnosti:
- teža škarij 850 g, dolžina 290 mm, ultra-lahko in odporno ohišje iz...