ZUPAN d.o.o., Celestrina 3, 2229 Malečnik, Slovenija
ZUPAN d.o.o., Celestrina 3, 2229 Malečnik, Slovenija
Košarica:
0,00 €
0

Košarica je prazna

Vesco X30 - AKUMULATORSKE robotske škarje

Dobavitelj: Vesco

Najnovejše škarje iz proizvodne linije VESCO so  robotske škarje za obrezovanje "Robotic" z električnim pogonom in je brezžični model. Uporabniku daje večjo svobodo gibanja in produktivnosti, saj je zamenljiva baterija povezana s škarjami. Lažja oblika omogoča tudi hitrejšo in manj utrujajočo izkušnjo obrezovanja, ki jo izboljšujeta progresivna hitrost rezanja in dvojno izbirni način odpiranja (3/4 "in 1 1/4"), ki ga upravlja sprožilec.

Z zmogljivim motorjem lahko te akumulatorske škarje režejo veje do premera 32 mm in jih postavijo na vrh tega tržnega segmenta kot idealno orodje za uporabo v vinogradu in sadovnjaku. Kot pri modelu X40 sta oba rezila vroče kovani krom vanadij jeklo.

Telo ogrodja škarij je izdelano iz vroče kovanega aluminija, zaradi česar je izjemno lahko, robustno in ima dolgo življenjsko dobo. Anatomsko oblikovani ročaji pa so iz  najlonskega materiala, napolnjenega z ogljikom, ki je prijeten za prijemanje in mehak na dotik.

Akumulatorske škarje X30 so pakirane v priročnem nahrbtniku (F14), ki vključuje dve bateriji z zmogljivostjo 38 Wh / cad in polnilno postajo, ki lahko sprejme do 3 baterije hkrati.

Slika
Šifra
Izdelek
Barva
Velikost/Pak
Zaloga
Cena
Naročilo
Šifra: 1000800868

Vesco X30 - AKUMULATORSKE robotske škarje

Barva:
Velikost/Pak: 1 kom
Zaloga:
Na zalogi
Cena:
485,00 €
Cena vključuje DDV