>Škropljenje
>Oprema nasadov
>Kletarstvo
>Ročno orodje
>Nega trave
Oprema za dom in vrt
>Deli kmetijskih strojev
>Rezervni deli
>Oleo Mac - Rezervni deli
 

Cepilne klešče

Klešče za pripravo cepljenih mest. Možnost izbire oblike OMEGA ali V. Masivne izvedbe.  
Cena: 36,88 €
V košarico
 

Cepilna guma

Gumijasti trakovi za povez in pritrditev cepljenega mesta. V pakiranju po 100 g, širine 6 mm in v dolžinah trakov 16 cm, ali po 500 g, širine 6 mm in nerezani. Rdeče barve.
Cena: 2,75 €
V košarico
 

Klešče za vezanje z žičko

Klešče za vezanje šparonov v vinogradih in ostalih kulturah. Uporabljamo za vezanje z žičko v rolici – možnost izbire plastične, papirnate, ali papirnate razgradljive žičke. Žičko zavije in odreže. Delo s temi kleščami je hitro, uporaba pa zelo enostavna.
Cena: 22,90 €
V košarico
 

Klešče za vezanje z žičko

Žičko pri stisku ročaja zavrti ter na koncu odreže. Uporabljajo se predvsem za vezanje šparonov. Za vezanje lahko uporabimo žičko v rolici v papirju ali plastiki .
Cena: 46,36 €
V košarico
 

Roke - pomožne

Zelo koristen in uporaben pripomoček za vsakega vrtičkarja. Ko čistimo vrt, sadovnjak ali okolico hiše, si pomagamo z nastavki za na roke, tako si močno povečamo prijemalno površino pri pobiranju listja ali ostalih zelenih odpadkov. Pri delu smo tako mnogo učinkovitejši!
Cena: 6,10 €
V košarico
 

Grablje - prestavljive

Zložljive grablje za listje, travo in steljo. Nastavlja se lahko širina grabelj, kakor tudi dolžina ročaja. Zelo kompaktne in lahke, vendar zelo robustne.  
Cena: 10,98 €
V košarico