>Škropljenje
>Oprema nasadov
>Kletarstvo
>Ročno orodje
>Nega trave
Oprema za dom in vrt
>Deli kmetijskih strojev
>Rezervni deli
>Oleo Mac - Rezervni deli
 

Cevi za kletarstvo

Cevi armirane s plastično PVC spiralo. Se pri podtlaku ne stisnejo. Za delovne tlake do 5 bar. Primerne za pretok vina in drugih tekočin. V različnih dimenzijah.
Cena: 1,43 €
V košarico
 

Objemke za cevi

V celoti iz nerjavečega materiala in zelo robustne izvedbe. Lahko se pritegujejo z izvijačem, ključem ali akumulatorskim vijačnikom. Različnih velikosti. Posebej primerne za visokotlačne cevi in cevi s PVC spiralo.
Cena: 1,40 €
V košarico
 

Črpalka za vrtalnik

Iz brona in nerjavečega jekla. Pogon preko vrtalnika (ni v obsegu dobave). Priključni premer cevi D.20 mm. Se lahko pritrdi na podlago. Primerne za pretakanje vode, morske vode, mineralnega in plinskega olja, ter drugih tekočin. Tekočine, ki jih pretakamo ne smejo vsebovati trdih delcev. v takšnem primeru je potrebno na sesalni del namestiti filter ...
Cena: 35,20 €
V košarico
 

Črpalke za pretok

Električna črpalka s samosesalno funkcijo. Uporaba za pretok vode, morske vode, mineralnega in plinskega olja, ter drugih tekočin. Tekočine, ki jih prečrpavamo ne smejo vsebovati trdih delcev. V takšnem primeru je potrebno na sesalni del namestiti filter. Napetost: 220 V Zmogljivosti: EEM 20 - 32 l/min pri 1 m višine         ...
Cena: 79,18 €
V košarico
 

Pretočni drogovi

Uporabljamo pri pretakanju vina iz sodov in cistern. Iz nerjavečega materiala. Z možnostjo brezstopenjske nastavitve višine sesanja. Za različne premere cevi. Različnih dolžin.
Cena: 17,28 €
V košarico