>Škropljenje
>Oprema nasadov
>Kletarstvo
>Ročno orodje
>Nega trave
Oprema za dom in vrt
>Deli kmetijskih strojev
>Rezervni deli
>Oleo Mac - Rezervni deli
 

Klešče za vezanje z žičko

Žičko pri stisku ročaja zavrti ter na koncu odreže. Uporabljajo se predvsem za vezanje šparonov. Za vezanje lahko uporabimo žičko v rolici v papirju ali plastiki .
Cena: 46,36 €
V košarico
 

Klešče za vezanje

Uporablja se za vezanje v vinogradništvu, sadjarstvu in vrtnarstvu. Delo je hitro in enostavno. Uporabljajo se skupaj s trakovi za vezanje koda 2065 in sponkami za vezanje koda 2066.  
Cena: 45,38 €
V košarico
 

Žička v papirju

Žička v papirju se uporablja za vezanje šparonov, vejic ali rož. Dobavljiva v različnih dolžinah , snop 1000 kosov. Preko zime žička v papirju razpade.
-10%
Cena: 1,16 €
V košarico
 

Žička v rolici - papir

Žička v papirju se uporablja za vezanje šparonov, vejic ali rož Preko zime žička v papirju razpade. Dobavljiva v rolicah po cca 500 oz 250 m.
-10%
Cena: 3,83 €
V košarico
 

Žička v plastiki

Žička v plastiki se uporablja za vezanje šparonov, vejic ali rož. Dobavljiva v različnih dolžinah.  Uporabna več let.
-10%
Cena: 1,40 €
V košarico
 

Žička v rolici - plastika

Žička v plastiki se uporablja za vezanje šparonov, vejic ali rož. Dobavljiva v rolicah približno  600 in 1000 g.  Uporabna več let.
-10%
Cena: 3,77 €
V košarico
 

Naravna rafija

Uporablja se kot vezivo v vinogradništvu in vrtnarstvu.
-10%
Cena: 1,05 €
V košarico
 

Umetna rafija

Uporablja se kot vezivo v vinogradništvu, sadjarstvu in vrtnarstvu. Odporna na UV žarke.Dobavljiva  v rolicah  cca 200g, ali rezana dolžine 1,2m.
-10%
Cena: 1,53 €
V košarico
 

Nožek za rezanje bužirja

Natakne se na prst. Ne ovira pri delu. V Al izvedbi velikosti 20, 22 in 24. Uporaba: za rezanje bužirja, rafije, vrvice.
Cena: 3,29 €
V košarico
 

Sponka Rebstar

Zelo priljubljena sponka za pritrjevanje šparonov. Zelo primerna tudi za pritrjevanje malin. Zaradi dveh hakljev se lahko pričvrsti tanke ali debele vejice, brez premočne stisnitve. Ne drsi po žici in se lahko uporablja vrsto let. Primerna je za žico debeline 2,0 do 3,1 mm.
-20%
Cena: 0,05 €
V košarico
 

Sponka Rebstar Big

Zelo priljubljena sponka za pritrjevanje sadik tudi na debelejše in plastične žice. Je večja kot sponka Rebstar in zato primerna za pritrjevanje robid, ribeza, kosmulj in malin. Ne drsi po žici in se lahko uporablja vrsto let. Primerna je za žico debeline 2,0 do 4,0 mm.
-20%
Cena: 0,05 €
V košarico
 

Sponka Rebstar 1

Zelo priljubljena sponka za pritrjevanje šparonov. Ne drsi po žici in se lahko uporablja vrsto let. Primerna je za žico debeline od 2,0 – 3,1 mm.
-20%
Cena: 0,05 €
V košarico