>Škropljenje
>Oprema nasadov
>Kletarstvo
>Ročno orodje
>Nega trave
Oprema za dom in vrt
>Deli kmetijskih strojev
>Rezervni deli
>Oleo Mac - Rezervni deli
 

Žička PVC z nožem

Žička v plastiki, navita v kolut, na katerem je rezilo, s katerim žičko odrežemo na želeno dolžino. Dolžina 30 m. Priročen, uporaben pripomoček za vrtičkarje, hobi sadjarje, vinogradnike, vrtnarje...
Cena: 1,22 €
V košarico
 

Žička papir z nožem

Žička v papirju, navita v kolut, na katerem je rezilo, s katerim žičko odrežemo na želeno dolžino. Dolžina 30 m. Priročen, uporaben pripomoček za vrtičkarje, hobi sadjarje, vinogradnike, vrtnarje,.
Cena: 1,04 €
V košarico
 

Zaščita za košenje

Uporaben in kvaliteten pripomoček za vse, ki se jezite, ker pri košenju s kosilnico na nitko poškodujete drevesa. Zaščita je narejena iz plastike, enostavno jo pritrdimo okoli drevesa in problemov s poškodbami rastlin ne bo več!
Cena: 5,49 €
V košarico
 

Šoba - Multijet Ms

Odlična pištola za zalivanje in pranje. Z vrtenjem sprednjega dela glave se spreminja oblika curka. Z gumiranim ročajem. Z ročko za odpiranje in zapiranje, ki se jo lahko tudi blokira v odprtem položaju. Z brezstopenjsko regulacijo količine pretoka vode. S hitrim priklopom za cev, ki odgovarja priključkom Gardena.  
Cena: 14,64 €
V košarico
 

Šoba - pralna

Pralna pištola za vrt in klet. Z nastavljanjem širine curka. Z možnostjo blokade v odprtem položaju. Iz mesinga in z gumiranim ročajem. S hitrim priklopom za cev, ki odgovarja priklopom Gardena.
Cena: 13,59 €
V košarico
 

Šoba nastavljivi curek

Šoba za zalivanje z nastavljivim curkom. Curek se lahko nastavlja od zelo ozkega z dolgim dometom do zelo širokega in rahlo pršečega. Curek se lahko tudi popolnoma zapre. V celoti iz mesinga. S standardnim hitrim priklopom, ki odgovarja vsem Gardena priključkom.
Cena: 5,13 €
V košarico
 

Adapter za pipo

Adapter za hitro spojko, ki se namesti na pipo z zunanjim navojem. Dimenzije navojev 1/2", 3/4" in 1". Spojka odgovarja za vse priključke Gardena. Iz mesinga.
Cena: 2,01 €
V košarico
 

Spojka za cev

Hitra spojka za cev, ki odgovarja priklopom Gardena. Na eni strani s hitrim priklopom, na drugi pa za pričvrstitev cevi. Za pričvrstitev cevi premera 1/2" ali 3/4". Iz mesinga.  
Cena: 7,21 €
V košarico
 

Spojka za cev - stop

Hitra spojka za cev, ki odgovarja priklopom Gardena. Z zapornim ventilom, ki preprečuje iztekanje vode, ko odklopimo priključek. Na eni strani s hitrim priklopom, na drugi pa za pričvrstitev cevi. Za pričvrstitev cevi premera 1/2" ali 3/4". Iz mesinga.  
Cena: 7,30 €
V košarico
 

Dvojna spojka za cev

Dvojna spojka za spojitev dveh cevi. Na obeh straneh je sponka za pričvrstitev cevi. Za cevi premera 1/2" in 3/4". Iz mesinga.
Cena: 3,82 €
V košarico
 

Spojka z zunanjim navojem 3/4"

Spojka za priklope Gardena za pipe z notranjim navojem 3/4".  
Cena: 1,87 €
V košarico
 

Spojka - ravna

Dvojna spojka za spojitev dveh cevi s hitrimi priklopi.
Cena: 1,37 €
V košarico